Ирландия от днес ще премахне почти всички рестрикции срещу разпространението

...
Ирландия от днес ще премахне почти всички рестрикции срещу разпространението
Коментари Харесай

Ирландия отменя повечето COVID мерки

Ирландия от през днешния ден ще отстрани съвсем всички рестрикции против разпространяването на Ковид-19, откакто мина през следващата вълна с голям брой инфектирани поради разпространяването на разновидността Омикрон, съобщи министър председателят Михол Мартин в послание към нацията, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 556
Ирландия се подреди на второ място по заболеваемост с ковид в Европа предходната седмица, само че в същото време тя е измежду еропейските страни, в които са сложени най-вече бустерни дози ваксина, поради което тежко болните хора бяха доста по-малко, в сравнение с при предходната вълна от Ковид-19. Издържахме бурята на Омикрон, сподели през вчерашния ден Мартин, като добави, че бустерните дози ваксина изцяло са трансформирали обстановката в страната. Стоял съм тук и съм разговарял с Вас в някои доста мрачни дни. Но през днешния ден е добър ден, сподели той.

Страната бе една от най-предпазливите в Европейски Съюз по отношение на рисковете от Ковид-19, като наложи едни от най-дългите ограничавания за пътувания. Следвайки препоръките на здравните управляващи държавното управление реши, че няма да има потребност повече питейните заведения и заведенията за хранене да бъдат затваряни в 20 ч. (такова бе ограничаването, въведено в края на предходната година, когато стартира разпространяването на разновидността Омикрон), както и от клиентите да се желаят доказателства за осъществена имунизация. Закритите и откритите пространства към този момент ще може да работят с цялостен потенциал. Хората към момента ще би трябвало да носят маски при пътувания с публичен превоз и в магазините, сподели Мартин.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 556  Заради Омикрон - отсрочват за април карнавалите в Рио и Сао Пауло Заради Омикрон - отсрочват за април карнавалите в Рио и Сао Пауло  Три проучвания в Съединени американски щати сочат: Нужни са бустерни дози ваксини против Омикрон Три проучвания в Съединени американски щати сочат: Нужни са бустерни дози ваксини против Омикрон  Министър Сербезова изясни за какво се постанова стягането на Коронавирус ограниченията

Министър Сербезова изясни за какво се постанова стягането на Коронавирус мерките
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР