Ирландия е замразила активи на стойност 1,72 млрд. евро, свързани

...
Ирландия е замразила активи на стойност 1,72 млрд. евро, свързани
Коментари Харесай

Ирландия замрази руски активи за € 1,7 млрд.

Ирландия е замразила активи на стойност 1,72 милиарда евро , свързани с съветски физически и юридически лица, на които са наложени наказания.

Това заяви Irish Times.

Говорител на ирландското външно министерство съобщи, че посочената сума е настояща и се основава на данни, предоставени от Централната банка. По-голямата част от сумата се състои от финансови активи в разнообразни банкови институции и фондации, както и от конфискация на частни самолети, яхти и в по-малка степен на първокласни недвижими парцели.
 Англия ще постанова наказания на Русия до цялостното ѝ евакуиране от Украйна
Англия ще постанова наказания на Русия до цялостното ѝ евакуиране от Украйна

Лондон приготвя нов пакет наказателни ограничения

Централната банка на Ирландия е изпратила писма до редица бизнес организации, в които им припомня за ролята си в надзора на финансовите наказания и за отговорността на всеки ирландец да съблюдава възбраните на Европейски Съюз .

Припомняме, че Съединените щати завоюваха правосъдно дело за конфискуване на съветска суперяхта във Фиджи и в границите на един час поеха контрола над плавателния съд на стойност 300 млн. $.

По-рано беше обявено, че Съединени американски щати са наложили наказания на две яхти, свързани с съветския президент Владимир Путин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР