Ирина Шейк е сред фаворитките на американските папараци и ние

...
Ирина Шейк е сред фаворитките на американските папараци и ние
Коментари Харесай

Ирина Шейк се облече като героиня от култов филм

Ирина Шейк е измежду фаворитките на американските папараци и ние изцяло ги разбираме. Кралицата на стилната сцена е трансформирала улиците на Манхатън в собствен персонален подиум.
 Ирина Шейк, Карли Клос и „ дефилето “ им с децата по улиците на Ню Йорк
Когато Ирина Шейк и Карли Клос излязат на разходка

Истински подарък за фенове и папараци

Наскоро супермоделът реши да отдаде респект на класиката. Тя облече тоалет от новата сбирка на Vivienne Westwood - карирано сако с мини пола в жълто и лилаво, които съчета с черен топ.

Черни ботуши с дължина тъкмо под коляното се трансфораха в чудесно допълнение към визията. Тя носеше черна кожена чанта на рамото, а аксесоарите включваха слънчеви очила и бижута.

Това, което направи усещане на всички, е че 35-годишният модел изглеждаше като че ли е излязла напряко от снимачната площадка на паметния филм от 1995 година " Баровки " (Clueless), написа Daily Mail.

Не се съмняваме, че 35-годишната Ирина е въодушевена от Алисия Силвърстоун във кино лентата " Clueless “. Нейната героиня Шер Хоровиц имаше сходен кариран костюм, само че тя го носеше не с потник, а с елек и бяла тениска.
 Брадли Купър, Ирина Шейк и по какъв начин си партнират в грижите за Леа
В какви връзките са Брадли Купър и Ирина Шейк

Година и половина след раздялата им

" Ирина е на върха, както постоянно ", " Ирина, несъмнено, не наподобява доста на 18-годишна, само че тоалетът наподобява просто супер ", " Как ми харесват обувките ѝ ", " Ирина е просто фешън икона ", са единствено част от мненията на почитателите ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР