> Ирена РашеваБлиц научи за нови трансфери и направи хронология

...
> Ирена РашеваБлиц научи за нови трансфери и направи хронология
Коментари Харесай

Какво се случва в bTV?

 > Ирена Рашева
" Блиц " научи за нови прехвърляния и направи последователност на борбата сред двете огромни медии и последните промени.

Само за няколко месеца сходна промяна направиха 3-ма кореспонденти и 4-ма продуценти (2-ма от " Новините " и 2-ма от предаванията) на bTV.

Първа повлече крайник продуцентът на неделното предаване " 120 минути " с водещ Светослав Иванов, Марта Евтимова, която мина в конкурентната Нова тв на по-голям пост, като стана изпълнителен продуцент на " Актуални излъчвания " в Нова телевизия.

След нея bTV Новините напуснаха съвсем една след друга младите репортерки Глория Николова и Анна-Мария Конова, които отидоха в конкурентната Нова телевизия.

От преди дни към тях се причисли трета кореспондентка от bTV - Ирена Рашева, която си е тръгнала след скандал със шефа си Антон Хекимян. Заради нея медията напусна и продуцентът от bTV Новините Константин Караджов, който става Изпълнителен продуцент на " Нованюз ".

А мотивът за светкавичното му овакантяване е, че Рашева му е избраница. Преди него различен продуцент от най-голямата медия - Евгений Генчев, също напусна след повече от 10 години в bTV и се причисли към екипа на предаването на Лора Крумова " На фокус ", където прави своя авторска графа в Нова тв.

Тя самата също се трансферира това лято от bTV, където беше продуцент в екипа на Николаос Цитиридис, към Нова тв, където се върна в сполучливото си амплоа на водещ на предаване.

На този декор феновете се питат за какво репортерът Ивайло Везенков, който в никакъв случай не се е изявявал в ролята на водещ до момента, размени за 3 дни дългогодишната водеща на публицистичното предаване " Лице в лице " Цветанка Ризова.

Преди време той самият напусна медията, само че откакто работи за уеб страницата " Свободна Европа " няколко години, още веднъж се върна. Какви са аргументите толкоз доста фрагменти на най-голямата медия, да отиват в конкурентната Нова тв за толкоз малко време. И дали има повече напрежение под управлението на Антон Хекимян, който стана новият шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " от 21 декември 2020.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР