иректно от Холивуд тази седмица в „Маскираният певец“ пристига специалният

...
иректно от Холивуд тази седмица в „Маскираният певец“ пристига специалният
Коментари Харесай

Димитър Маринов специален гост в "Маскираният певец"

иректно от Холивуд тази седмица в „ Маскираният артист “ идва специфичният посетител - артистът Димитър Маринов. След многото догатки, че самият той се крие зад някоя от маските, феновете ще имат опцията да го видят онлайн в предаването паралелно до звездния детективски панел. Какви изненади е подготвил за феновете холивудският артист и в каква роля ще влезе, ще стане ясно тази събота в най-мистериозното шоу от 20:00 ч. по NOVA.

Традиционно на сцената на „ Маскираният артист “ ще излезе и една маска от предходния сезон на предаването. Този път това ще бъде закачливата Кокона, чийто облик предходната година съживи Джулиана Гани. Дали тази есен костюмът ще облече различен модел, или под маската ще бъде скрита друга известна персона, фенове и следователи ще опитат да отгатнат по време на осъществяването на Коконата.

on Nov 10, 2020 at 2:19am PST

Шестте маски, достигнали до този заключителен стадий на атрактивното съревнование, ще влязат в нови борби за продължение напред в шоуто. Безапелационният лидер в борбите досега - Златният ще се изправи против обичания Макарон, Плашилото ще срещне Булката в музикален двубой, а Хищницата ще опита да изпрати на елиминация Баба Яга. Какви ще са новите догатки на звездните детективи за скритите участници? Кои песни за избрали героите този път? Кой ще завоюва сърцата на феновете и коя ще бъде деветата свалена маска, отговорите ще станат ясни тази събота в 20:00 ч. само по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на шоуто.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР