Иранската държавна телевизия излъчи кадри, за които твърди, че опровергават

...
Иранската държавна телевизия излъчи кадри, за които твърди, че опровергават
Коментари Харесай

Иран излъчи кадри, опровергаващи твърденията на Тръмп за свален ирански дрон

Иранската държавна телевизия излъчи фрагменти, за които твърди, че опровергават изказванията на американския президент Доналд Тръмп, че американските военноморски сили са смъкна ирански дрон в Персийския залив, съобщи Ройтерс.

Кадрите са публикувано от Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война. Те демонстрират бойни кораби, снимани от въздуха . Телевизията, излъчила фрагментите, разяснява, че те са снимани от дрона, за който се твърди, че е свален . Времето на снимането им, излизащо на фрагментите, демонстрира, че дронът е траял да снима и откакто Вашингтон разгласи, че той е бил свален в Ормузкия пролив.



Тръмп сподели, че дронът е прелетял на 900 метра от американския военен транспортен съд Боксър и пренебрегнал предупредителните сигнали да се отдалечи.

Същевременно поискал да резервира анонимност американски представител сподели, че Съединени американски щати разполагат с ясни доказателства за разрушаването на иранския дрон, съобщи Агенция Франс Прес.

" Имаме доста ясни доказателства ", сподели представителят, като загатна за вероятно видео. " Дронът се е доближил прекомерно покрай нашия транспортен съд. Ако дроновете се доближават прекомерно близо, те биват сваляни ", добави той.-->

Пентагонът към този момент не е удостоверил дали има фрагменти, доказващи унищожаването на дрона.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР