Иранска телевизионна водеща, известна с крайно консервативните си виждания по

...
Иранска телевизионна водеща, известна с крайно консервативните си виждания по
Коментари Харесай

Как се държи консервативна иранска тв звезда у дома и на Запад

Иранска телевизионна водеща, известна с извънредно консервативните си визии във връзка с дамите и тяхното облекло, провокира заплашителен скандал в мюсюлманската страна. В обществените мрежи се появиха нейни фотоси и видео, на които Азаде Намдари освен не е забулена, само че и пие бира, написа " Франс 24”, представено от Нова телевизия.

Намдари е една от най-известните водещи в Иран. Иронията е, че тя е покровител на това дамите да покриват лицата си изцяло и самата тя споделя, че е горда да носи сходно облекло.

На фотосите и видеото обаче тя пие бира в парк в Швейцария със фамилията си и то незабрадена. В Иран дамите могат да вървят по този начин единствено вкъщи си, а алкохолът е строго неразрешен. Иранците се възмущават, че Азаде Намдари лъже за религиозните си убеждения, с цел да се изкачи в телевизионната кариера.

Към този миг иранските управляващи не разясняват случая. Видеоклипът обаче толкоз шокира интернет потребителите, че някои от тях даже стигнаха до там да проучат каква марка е бирата, която пие.

خانم آزاده نامداری آبجوی فلدشلوسشن می زنن توی حریم خصوصیشون
آزاده نامداری: خدا رو شکر آبجویی ام. pic.twitter.com/ztKHPYPO1Z
— Anakin (@anakin_ww) July 24, 2017
Ден, откакто беше уличена, Намдари се опита да се отбрани в малко видео, оповестено в обществените медии. В него тя споделя, че била със фамилията си в настрана помещение, а когато видеото и фотосите са направени, воалът й бил паднал от главата. Тя моли хората да не се намесват в персоналния й живот. Водещата обаче не загатва нищо за бирата, която държи.

Обяснението й не наподобява правдоподобно, тъй като на фотосите проличава, че действието се развива в публичен парк.

Иранските управляващи са доста строги към известните персони, които не съблюдават нормите на ислямската република, когато са отвън страната. През март тази година на няколко членове на женския тим по снукър беше неразрешено да играят за една година, защото се държали " неислямски” по време на шампионат в Китай.

گشت ارشاد و كتك و تحقير و القاب گاو و كفتار مال ما ابجوخوري و كشف حجاب در سوسيس و در عين حال افتخار به چادر مال شما!#آزاده_نامداری pic.twitter.com/kxJeIVjU0n
— shadi (@shadiiranii) July 24, 2017
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР