Иран стои в Оманския залив. Това обвинение отправи премиерът на

...
Иран стои в Оманския залив. Това обвинение отправи премиерът на
Коментари Харесай

Нетаняху обвини Иран за експлозията на израелски кораб в Оманския залив

Иран стои в Оманския залив . Това обвиняване насочи министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху, представен от вестник " Аарец " и " Таймс ъв Израел ".

" Това безспорно е иранска интервенция, явно е ", разяснява Нетаняху пред публичното радио Kan Bet. Запитан дали Израел ще отвърне, той отговори: " Запознатите сте с политиките ми ".
 Оста на съпротивата стои зад детонацията на израелски транспортен съд?
Оста на съпротивата стои зад детонацията на израелски транспортен съд?

Транспортният транспортен съд е превозвал коли от саудитското пристанище Дамам до Сингапур

Нетаняху разяснява още, че Иран е " най-големият зложелател на Израел и ние ги удряме в района ". Премиерът добави, че Израел е декларирал пред Съединени американски щати, че Йерусалим няма да разреши на Техеран да се снабди с атомни оръжия , без значение какви условия са контрактувани при някое евентуално съглашение.

" Иранците няма да имат нуклеарни оръжия , със или без съглашение. Заявих това и пред моя другар Байдън ", разясни Нетаняху.

Миналата седмица бе обявено за детонация на израелския товарен транспортен съд MV Helios Ray. Вчера началникът на Генералния щаб на Израел Авив Кохави разяснява, че за Израел офанзивата е " увещание, че Иран популяризира тероризъм и работи против цивилни цели ".

В събота военният министър Бени Ганц разяснява, че евентуално иранците стоят зад офанзивата.

Според източници Военноморски сили на Революционната армия на Иран са изстреляли една или две ракети по кораба, до момента в който е бил наоколо до Ормузкия пролив.

По-рано през днешния ден бе обявено, че Израел е . Съединени американски щати .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР