IQOS 3 е най-новата усъвършенствана версия на IQOS устройството, което

...
IQOS 3 е най-новата усъвършенствана версия на IQOS устройството, което
Коментари Харесай

Филип Морис представи IQOS 3 И IQOS 3 MULTI в Пловдив

IQOS 3 е най-новата усъвършенствана версия на IQOS устройството, което нагрява тютюна вместо да го гори. С новия IQOS 3 компанията продължава задачата си за създаване на бъдеще без пушек.

Месец след международната премиера в Япония и единствено дни след представянето в София, IQOS 3 и IQOS 3 Multi бяха публично показани и в Пловдив на събитие, състояло се на 3-и декември.

Събитието също означи 1 година от стъпването на IQOS в страната и събра над 300 съидейници на концепцията за ускорение на смяната към бездимна среда в България и фенове на революционната технология с марката IQOS. Сред гостите бяха най-верните поддръжници на IQOS, представители на бизнеса, медиите и редица известни лица в Пловдив.

От компанията подчертаха, че новите IQOS 3 и IQOS 3 Multi са създадени въз основата на получената противоположна връзка от потребителите от 43 страни по света, в които през днешния ден се предлага IQOS. Новите устройства са с усъвършенстван дизайн и функционалности – те са по-здрави, по-компактни и по-лесни за приложимост.
Това, което е непокътнато при новата серия IQOS 3 е първокласната технология на Филип Морис за нагряване на тютюн, с която се отстрани горенето, както и продължаващите научни проучвания, които към този момент потвърдиха пониженото формиране на нездравословни токсични субстанции и които имат за цел да потвърдят понижения риск за здравето спрямо пушенето на обичайните цигари.

„ България е измежду страните по света, в които към този момент десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха използването на бездимни артикули като по-добрата опция и стопираха да пушат с помощта на системата за нагряване на тютюн IQOS. Днес съвсем 6 милиона пълнолетни пушачи по света са минали на IQOS за 4-те години след старта на IQOS в Япония, като част от тях са в България и са измежду гостите довечера. “, съобщи Мениджър корпоративни връзки на Филип Морис България Вержиния Джевелекова.

„ Като всеки реформаторски артикул и IQOS не е съвършен и може би в никакъв случай няма да бъде съвършен. Но IQOS е измежду дребното артикули, които вършат гражданска война в своя бранш и трансформират гледната точка на потребителите и по този начин се прави огромната смяна за по-добър свят без пушек. “, добави Вержиния Джевелекова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР