IP3 Corporation (IP3) сключи Меморандум за сътрудничество с Gemcorp Holdings

...
IP3 Corporation (IP3) сключи Меморандум за сътрудничество с Gemcorp Holdings
Коментари Харесай

IP3 подписа Меморандум за сътрудничество за подкрепа на нисковъглеродни енергийни решения в България

IP3 Corporation (IP3) подписа Меморандум за съдействие с Gemcorp Holdings Limited (GHL) и Министерството на енергетиката на България за реализиране на планове за чиста, зелена сила за произвеждане на водород и други промишлени процеси. Ще бъде създаден новаторски търговски проект на България, който да подсигурява енергийния суверенитет, нужен за обслужване на базовите и промишлени потребности на страната. Взаимоотношенията ще включват съдействие, което да управлява прехода към вариантите за произвеждане на сила в района.

Gemcorp и IP3 ще дават решения за създаване на планове, финансово структуриране и финансиране, като се приложи поетапен метод. Меморандумът за съдействие обгръща основаването, развиването, финансирането и интервенциите, които ще привлекат частни капитали и водещи компании в енергетиката в България.

„ Правителството на България е създало проект за енергийното бъдеще на страната. България е подготвена да употребяват нови технологии като водород, възобновими енергийни източници и хибридни нуклеарни системи и българският образован енергиен преход може да се трансформира в модел за подражателство за всички страни от Инициативата „ Три морета “, изясни някогашният дипломат на Съединени американски щати в Полша и член на борда на IP3, Джоржет Мосбакър. „ Инвестициите в инфраструктура би трябвало да бъдат коренно преориентирани. Съвместният опит на Gemcorp и IP3 предлага холистичния метод, нужен за посрещане на днешните екологични, обществени и управнически цели (ESG). “

„ Искаме индустриализираните страни да се възползват от новите и съществуващи технологии, с цел да реализиран задачите за климата до 2050 година “, сподели Майкъл Хюит, съосновател и основен изпълнителен шеф на IP3. Gemcorp и IP3 оферират мощно партньорство за даване на систематични проекти за адресиране както на енергийни, по този начин и на топлинни приложения, ориентирайки се в комплицирани вериги за доставки, повлияни от геополитиката. Работейки дружно, ние планираме да активираме финансовите пазари, с цел да помогнем на енергийния бранш на България да премине през интервал на дълбока смяна.

Дългосрочните вероятности за енергийна сигурност на България ще се подобрят от проект, който ще подтиква нововъведенията посредством повсеместен метод, който включва възобновими източници, водород, биогаз и други приложения.

За IP3 Corporation

IP3 дава " buy-side " метод за частни предприятия и страни и реализира планирането, създаването, финансирането и употребата на планове, предоставящи технологии за чиста сила. IP3 прави съответната активност като разработчик и интегратор на нуклеарни енергийни стратегии в съгласуваност със своето напълно притежавано дъщерно сдружение Allied Nuclear Partners (ANP). Второто дъщерно сдружение, IP3 Security, дава експертиза за физическа и кибер сигурност.

Повече информация може да видите.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР