investor.bgснимка: Булфото60% от жилищния фонд в страната и близо 17%

...
investor.bgснимка: Булфото60% от жилищния фонд в страната и близо 17%
Коментари Харесай

Проект: 60% от жилищата у нас ще бъдат обновени до 2050 г.

investor.bg

фотография: Булфото

60% от жилищния фонд в страната и близо 17% от нежилищния би трябвало да бъдат актуализирани до 2050 година, което ще докара до спестяването на 7329 GWh сила годишно. Необходимите вложения са интервала възлизат на 11,7 милиарда лева Това планува планът на дълготрайна национална тактика за подкрепяне обновяването на сградния фонд до 2050 година, създаден от Министерството на енергетиката дружно с Министерството на районното развиване и благоустройството, Агенцията за стабилно енергийно развиване, Фонд мениджърът на финансови принадлежности в България и с поддръжката на Европейската банка за възобновяване и развиване. Той е качен за публично разискване до 10 август на уеб страницата Strategy.bg.

Обновената повърхност за интервала би трябвало да доближи 55,8 млн. кв. м, от които 48,3 млн. кв. м са жилищните площи. Спестените въглеродни излъчвания се чака да бъдат 3,2 млн. тона, от които 2,7 млн. тона от жилищни здания.

 

Цялата публикация ТУК

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР