Инвеститори по целия свят са закупували в рамките на четири

...
Инвеститори по целия свят са закупували в рамките на четири
Коментари Харесай

Международни инвеститори са закупували облигации с подкрепата на италианската мафия

Инвеститори по целия свят са закупували в границите на четири години облигации благодарение на известна на полицията незаконна формация, основана в Италия. Това написа изданието The Financial Times, представено от организация " Фокус ".
Става ясно, че разнообразни вложители за закупили облигации на стойност 1 милиарда евро благодарение на компании, свързвани с италианската мафиотска организация Ндрангета в интервал сред 2015 и 2019 година
Тези облигации са били закупувани от пенсионни фондове, фамилни офиси, както и от една от най-големите частни банки в Европа Banca Generali. Италианската банка е закупила облигациите посредством инструмент, основан от основаната в Женева капиталова банка CFE.
Според изданието тези облигации са основани от неплатени фактури към органите на публичното опазване на здравето в Италия от компании, предоставящи медицински услуги.
От CFE обявиха, че не са купували преднамерено тези активи, свързани с незаконната активност на мафията. Banca Generalli на собствен ред уточни пред The Financial Times, че едвам в този момент схваща за случилото се и сега „ се среща " с детайлите към покупко-продажбите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР