Инвеститорът в строителството Явор“ АД винаги спазва предварително обявените срокове

...
Инвеститорът в строителството Явор“ АД винаги спазва предварително обявените срокове
Коментари Харесай

Сграда ЮГ в комплекс АЗИМУТ на „Явор“ АД получи Акт 14


Инвеститорът в строителството „ Явор “ АД постоянно съблюдава авансово оповестените периоди за реализация на своите планове, без компромис с високия стандарт на строителството. Изключение не прави и жилищен комплекс АЗИМУТ . На 26 май постройка ЮГ получи Акт за приемане на структурата /Образец 14/. Грубият градеж на постройка Изток се чака да завърши при започване на месец Август тази година. След по-малко от година клиентите, закупили жилища в АЗИМУТ, ще могат да се насладят на невероятната морска гледка, която се разкрива още от първите етажи на постройките.

Комплексът съчетава уют, успокоение и качествено строителство. Намира се на бул. „ Св. Св. Константин и Елена “, на 900 метра от центъра на ж.к. Виница и на километър от к.к. „ Св. Св. Константин и Елена “, до автобусна спирка Черноморец/Виница. Комплекс АЗИМУТ е с приятна средиземноморска визия и се състои от две пететажни здания, към които са ситуирани басейн, детска площадка и 5 дка озеленено дворно място . В постройките има 65 жилището, като за продажба все още са останали едвам 8! Всеки апартамент, без значение от етажа, разполага с просторна дневна, прелестна морска гледка и обширна тераса.Осигурени са задоволителен брой закрити паркоместа и гаражи за живущите в комплекса, както и външни паркоместа за техните посетители.



Специфичното в строителството на комплекса е красивата визия на фасадите на постройките. В множеството здания се употребяват бутафорни детайли за разкрасяване на външния образ, които не наподобяват добре след време, тъй като стареят бързо. В комплекс АЗИМУТ множеството декоративни детайли ще бъдат построени от солидни материали – бетон или камък, тъй че във времето да запазят положителния си естетически тип.

АЗИМУТ е домът, който сбъдва фантазии - разкош, хубост и уют на налична цена!

Всеки, който търси качествено ново жилище, може да откри мечтания дом измежду плановете на „ Явор “ АД. Повече информация може да намерите на уеб страницата на компанията http://www.yavorad.com/new//bg/ или на телефони 0877 63 20 20 и 0884 80 88 55.

 

*публикация

 

 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР