Инвестбанк АД спечели награди в категориите Лидер в дигиталните трансформации

...
Инвестбанк АД спечели награди в категориите Лидер в дигиталните трансформации
Коментари Харесай

Инвестбанк АД бе отличена като Лидер в дигиталните трансформации

" Инвестбанк " АД завоюва награди в категориите " Лидер в цифровите трансформации " и " Иновации " по време на деветото издание на годишните награди " Компания на годината ", проведени от списание и клуб Business Lady. Финансовата институция получи оценките за услугата.

" Благодаря за премиите, те са скъпи за нас, тъй като в компанията на такава конкуренция, сходно самопризнание е извънредно мотивиращо. Преходът от обичайната банка към цифрова такава е комплициран и изпълнен с безчет провокации. Вярвам, че се движим в вярната посока, положителните резултати го потвърждават. Бих желал да подчертая, че ще продължим да надграждаме постигнатото, тъй като за нас най-важно е клиентът да бъде удовлетворен и да се усеща удобно, когато банкира ", сподели по време на церемонията Светослав Миланов, ръководител на Управителния съвет и изпълнителен шеф на " Инвестбанк " АД.

Услугата " Мултибанкинг " дава опция на клиентите на " Инвестбанк " АД да ръководят банковите си сметки от разнообразни финансови институции, употребявайки цифровите платформи на банката. Проектът е основан на правилата на отвореното банкиране, а задачата е реализиране на високи стандарти на финансово обслужване и потребителска задоволеност. Освен със сметките си в други български финансови институции, клиентите могат да оперират със средствата си от румънски и гръцки банки, както и с наличностите си в Revolut и iCard.

" Инвестбанк " АД се стреми непрестанно да развива услугите си и да предлага новаторски и комфортни решения на своите клиенти. В продължение на цифровата промяна на финансовата институция, от този месец клиентите на банката имат опция да изпращат и Незабавни преводи Блинк (Blink) през Националната картова и платежна система на " Борика " АД. Трансферът лишава секунди и в случай че се прави през цифровите платформи на банката е на цената на общоприет банков превод. Услугата е разполагаем както на физически, по този начин и на юридически лица с разплащателна сметка или депозит в " Инвестбанк " АД.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР