Инцидентът се случил в Австралия. 12-годишното момче откраднало кредитна карта

...
Инцидентът се случил в Австралия. 12-годишното момче откраднало кредитна карта
Коментари Харесай

Уникално: 12-годишно момче се скара с майка си, открадна кредитната й карта и отлетя да си почине на остров Бали

Инцидентът се случил в Австралия. 12-годишното момче откраднало кредитна карта на майка си и с парите съумял да си купи билет за остров Бали. Невръстният шмекер работил прагматично, като си взел " отпуск " в работен ден, когато родителите му отивали на работа, а той - сякаш в учебно заведение, оповестява " Метро ".

Всичко било както нормално: той се подготвял като че ли да отиде на учебно заведение, взел си раницата, само че съумя да убеди баба
си, че в учебното заведение изискват документи. Пенсионерката ги дала на момчето и то отишло с тях на летището. Там той се възползвал от самообслужващото устройство за регистрация и първо отлетял от Сидни в Пърт и оттова до Бали.



" На летището в Пърт ми бе поискана ученическа карта и билет, с цел да се уверят, че към този момент съм на 12 години и не съм в главното учебно заведение. Бях сюрпризиран и изумен за какво не се поинтересуваха дали пътувам самичък или не ", споделя дребният дезертьор.



Майка научила за случая със сина си от учителите. Те й позвънили и й съобщили, че той не е бил в учебно заведение през целия ден. По това време момчето към този момент се наслаждавало на почивката си в хотел All Seasons и задоволявал прищевките си, не си отказвал нищо.

Майка му Ема споделя, че преди изгубването му са имали дребна свада. Тя добавя, че синът й не е привикнал да получава отводи. Самото момче споделило, че доста му е харесало да пътешестване, тъй като обича приключенията. Почивката му траяла няколко дни. След като наблюдавали геолокацията му, той незабавно бил открит и изпратен у дома.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР