Инцидентът, при който 13-годишно момиче почина във врачанско училище, става

...
Инцидентът, при който 13-годишно момиче почина във врачанско училище, става
Коментари Харесай

Трагедията в наше училище: Момичето издъхнало пред дъската на стола на учителя, камери заснели всичко!

 Инцидентът, при който 13-годишно момиче умря във врачанско учебно заведение, става в междучасието след първия образователен час - седмокласничката сяда на стола на учителя пред дъската и стартира да беседва по телефона, описа шефът на школото пред Българска национална телевизия. " Говори с майка си по телефона и единствено издава мощен тон - ох!, пада по очи на катедрата и незабавно пада по очи на пода. Незабавно дете изтичва на втория етаж да извика здравното лице, което в границите на една минута се качва в стаята ", изясни Виктор Кръстев, шеф на СУ " Христо Ботев ".

Медицинският експерт на учебното заведение установи неналичието на пулс и дишане. Веднага е подаден сигнал на 112 и е извикана незабавна помощ, която идва след 8 минути. Те разполагат с нужната инсталация и екип от двама кардиолози.

" Дойде първият екип, стартира реанимация, втора кола за спешна помощ пристигна, един час продължи. Това се прави, до момента в който се появи сърдечна активност и пулс, дишане непринудено. Не се появи ", заяви Антоанета Цветкова, медицински експерт. Системата за видеонаблюдение на учебното заведение е записала по минути и секунди случая. Материалите са конфискувани от прокуратурата и е почнало следствие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР