Инцидент отложи дългоочакваното завръщане на Васил Найденов на сцената с

...
Инцидент отложи дългоочакваното завръщане на Васил Найденов на сцената с
Коментари Харесай

Инцидент отложи концерт на Васил Найденов

 Инцидент отсрочи дълго чаканото завръщане на Васил Найденов на сцената с бутиков концерт на морето след продължителната карантина в страната и възбраната за осъществяване на културни мероприятия. За благополучие самият артист е добре, само че член на неговия бенд е потърпевш при битов случай и по тази причина Кеца отсрочи присъединяване си, планувано за 30 юли вечерта в известен клуб в Слънчев бряг, написа Лупа.бг

Явно, с цел да разсее всевъзможни подозрения, че не става дума за здравословни проблеми с него, Васил Найденов се обърна към феновете си посредством особено видео, записано в дома му. Облечен  с анцунг и по чехли, само че пък с ефектна бяла риза на черни шарки, изпълнителят на " Телефонна обич " се обърна към феновете си, обяснявайки им каква е обстановката и за какво се постанова да отсрочи концерта си на морето за 11 август. Самият той наподобява във форма, ухилен и в положително въодушевление.

Естрадната легенда се извини на почитателите си за породеното стеснение, само че има вяра, че те ще го схванат и ще проявят самообладание десетина дни.

Всъщност за трета поредна година Кеца избира Слънчев бряг за своя величествен акустичен театър. 

Кризата, подбудена от ковид, се отрази зле на Васил Найденов и на целия музикален отрасъл като цяло. Само преди месец Кеца бе заставен отново да отсрочи свое присъединяване, защото хора от неговия екип дадоха позитивни проби за COVID-19. За благополучие тестът на артиста бе негативна, само че той се сложи под карантина и се самоизолира за 14 дни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР