"Инцидент като този променя съдбите на хората". Това каза за

...
"Инцидент като този променя съдбите на хората". Това каза за
Коментари Харесай

Ранената на Левски - ЦСКА полицайка: Инцидент като този променя съдби

"Инцидент като този трансформира орисите на хората ". Това сподели за NOVA Гергана Зашева - полицайката, която беше ранена от бомбичка по време на последния конфликт сред Левски и ЦСКА

Тя споделя, че това не е първият мач, който охранява: "Преминала съм профилирана подготовка. Участвала съм във всички основни мероприятия досега ".

Младата полицайка добавя, че случилото се няма да я пречупи.

„ Получих поддръжка от околните си, от сътрудниците си, които са неразделно до мен. Тяхната поддръжка е незаменима за мен. Благодарение на тях се усещам добре и се възвръщам бързо. Имам поддръжка от безусловно всички”, споделя Гергана.

Полицай Зашева напомни, че част от дилемите на чиновниците на Дирекция „ Жандармерия “ е да охраняват всевъзможни мероприятия. Тя е безапелационна: „ Инцидентът не ме пречупи. Чувствам се добре душевен. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си отговорности и с предходния си живот. “

"Инцидент като този трансформира орисите на хората. В обстановка като моята може да се озове всеки - дете, инцидентен жител, даже непосредствен на този, който хвърля бомбичката “ - това е коментарът на Зашева към почитателите и въобще към хората, които демонстрират експанзия по стадионите.

Междувременно съдът остави в ареста мъжа, арестуван за хвърлената бомбичка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР