Интровертността е тенденцията човек да бъде съсредоточен главно върху вътрешния

...
Интровертността е тенденцията човек да бъде съсредоточен главно върху вътрешния
Коментари Харесай

Свръхпопулярни личности, които са интроверти

Интровертността е наклонността човек да бъде концентриран основно върху вътрешния си свят . Интровертите са тихи, сдържани, премислят деликатно дейностите си и са относително едва ангажирани в обществени връзки .
 Вълшебният коктейл за по-свежа и сияйна кожа Edna предлага Вълшебният коктейл за по-свежа и сияйна кожа
При пораждане на спор или сериозна обстановка, те са склонни да търсят аргументите в себе си и постоянно проучват личните си дейности и действия.

Интровертността обаче не би трябвало да се приема като минус - както ще видите и от идващия лист на видео канала „ 7-те най “ сдържаното държание и потребността от усамотение не е попречила на идващите няколко персони да бъдат измежду най-успешните в историята.

Вижте кои са те в галерията ТУК >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи Щастливите девойки пътуват Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи  20 места по света, които би трябвало да посетиш до края на живота си Щастливите девойки пътуват 20 места по света, които би трябвало да посетиш до края на живота си  9 обичани дестинации в България Щастливите девойки пътуват 9 обичани дестинации в България Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР