Интригуваща развръзка очаква зрителите в последните епизоди от втория сезон

...
Интригуваща развръзка очаква зрителите в последните епизоди от втория сезон
Коментари Харесай

Деси Стоянова сменя Преди обед със сериал

Интригуваща развръзка чака феновете в последните епизоди от втория сезон на „ Мен не ме мислете “ този четвъртък и петък (1 и 2 декември) от 20:00 ч. в ефира на bTV. Яна (Весела Бабинова) е ядосана на Мартин (Рушен Видинлиев), че Калина продължава да го търси, а той постоянно откликва. Героинята на Радина Кърджилова склонява да разкрие самоличността на същинския татко на дребния Милен (Йоан Торосян), който в действителност е бил женен и е твърдял, че не може да има деца.

В същото време публицистите стартират да преследват Силви (Елена Замяркова), а тя най-сетне осъзнава, че я считат за създател на бестселър. Веднага звъни на Христо и му споделя, че всички я мислят за Силви Дон. Героят на Иван Юруков я плаши, че авторката може да я осъди за кражба на идентичност, а тя остава ужасена. Христо среща Силвия с Ирена (Гергана Кадиева), която загатва, че може да им помогне.



Мартин отива с Калина на срещата със Сергей (Стелиан Радев) – бащата на Милен. Той обаче подозира, че двамата се пробват да го излъгват. Междувременно в адвокатската фирма Лора (Ирина Митева) пита Яна къде е Мартин. Тя не съумява да се свърже с него и Лора стартира да се тормози, че може отново да се издъни с Любо (Георги Кацарски).

В тазседмичните епизоди феновете ще схванат и къде се крие Григор (Мартин Методиев). Попаднал в невъзможност, той се принуждава да потърси помощ, само че на кого ще се довери – феновете ще схванат този четвъртък и петък (1 и 2 декември) от 20:00 ч. по bTV.

Сергей провокира злополука с полицайка, а Мартин му предлага да го съставлява пред съда. Тримата с Калина отиват на чуване пред прокурор, в чиято роля ще влезе очарователната водеща на „ Преди обед “ Деси Стоянова. Краят на сезона ще изненада феновете с непредвиден процес на събитията – щуро празненство, което ще приключи с арест и обвиняване в обезчестяване.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР