Интригите около новия Столичен общински съвет не стихват. След като

...
Интригите около новия Столичен общински съвет не стихват. След като
Коментари Харесай

Има ли сътресения в АТАКА, откакто Сидеров стана общинар?

Интригите към новия Столичен общински съвет не стихват. След като новите локални управници се заклеха във вторник, се появи вест, че АТАКА се разцепва.

Общинският консултант от Демократична България арх. Борислав Игнатов твърди, че Борислав Иванов е изоставил водача на АТАКА Волен Сидеров и дружно с общинските съветници от Вътрешна македонска революционна организация ще направи групи. Това стана ясно от пост на Игнатов във фейсбук.

Общинският консултант Сидеров ще бори "позорното представление " гей парада

"Новината от през днешния ден в СОС - единият консултант от Атака и четиримата от Вътрешна македонска революционна организация образуват група. Волен Сидеров става самостоятелен като Борис Бонев ", гласи постът от през вчерашния ден.

Проверка на Novini.bg обаче сподели, че на уеб страницата на СОС няма такава информация, като Сидеров към момента попада като общински консултант от АТАКА. Съветниците от Вътрешна македонска революционна организация пък са четирима - Карлос Контрера, Димитър Антов, Владимир Митов, Михаил Петров. Самият Сидеров също не е коментирал.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР