Интоксикация с хлороформ е причинила смъртта на швейцарския бизнесмен Удо

...
Интоксикация с хлороформ е причинила смъртта на швейцарския бизнесмен Удо
Коментари Харесай

Отравяне с хлороформ е причинила смъртта на швейцарския бизнесмен

Интоксикация с хлороформ е предизвикала гибелта на швейцарския предприемач Удо Ланге, заяви прокурор Аделина Алексиева,предаде Българска телеграфна агенция. По думите й по тази причина не е имало кръв по тялото на чужденеца. Резултатите от експертизите са дали дефинитивно умозаключение за настъпилия съдбовен излаз. Ланге е имал и рана в белия дроб, само че не тя е предизвикала гибелта.

Елизабет Ланге - брачна половинка на убития предприемач, е била арестувана по Закона за Министерство на вътрешните работи сутринта в неделя до 22:30 ч. Засега няма доказателства, че е забъркана в убийството. Г-жа Ланге е дала показания пред арбитър в качеството си на очевидец.

Днес Пернишкият областен съд гледа настояването на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка на неотклонение на Борислав Панев - упрекнат за съзнателно ликвидиране на предприемача. Пантев е заместник-управител на компанията, ръководеща пекарните на Елизабет Ланге. Според прокуратурата двамата са били в персонални и служебни връзки. Пантев живее на фамилни начала с жена, има и дете.

Удо Ланге бе открит мъртъв в гаража на дома си във вилното населено място " Делта Хил " вечерта на 11 август.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР