Интервю на италианската звезда Ал Бано разсмя хората на Ботуша

...
Интервю на италианската звезда Ал Бано разсмя хората на Ботуша
Коментари Харесай

Ал Бано в битка с динозаврите

Интервю на италианската звезда Ал Бано разсмя хората на Ботуша и му навлече куп насмешки. Във видеовръзка от вилата си в Челино Сан Марко с водещата на неделното предаване по РАИ Уно Мара Вениер, Ал Бано разяснява коронавирусната пандемия. Той изрази убеденост, че човечеството ще завоюва борбата с ковид, тъй като постоянно е побеждавало злото.

Първоначално постоянно е изглеждало, че злото е на път да победи, само че най-после човечеството постоянно надвива, акцентира артистът. Като образец той изброи това, че хората постоянно са побеждавали против чумите, против вирусите, против испанския грип, против войните и диктаторите.

После обаче Ал Бано позволи грамаден гаф, като съобщи: " Човекът е унищожил динозаврите, тъй че ще унищожи и ковид ". Това незабавно породи лавина от мнения в обществените мрежи, където множеството консуматори предложиха на артиста да пее вместо да приказва.

 

Заради гафа никой не обърна внимание на предизвестието на Ал Бано, че новият вирус основава от своя страна " стопански вирус " и политиците би трябвало да предотвратят това " голямо болестно положение ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР