Интернет измислицата за 399-годишния човек …Първоначално, видеоклипове в мрежата твърдят,

...
Интернет измислицата за 399-годишния човек …Първоначално, видеоклипове в мрежата твърдят,
Коментари Харесай

Интернет измислицата за 399-годишния човек

Интернет измислицата за 399-годишния човек …Първоначално, видеоклипове в мрежата настояват, че това е жена от Тайланд, която е на невероятната възраст от 399 години, в други видеа се споделя, че е на 163 години.Снимките и видеото, които бързо се популяризират в обществените мрежи, демонстрират извънредно слаб възрастен човек с неустановен пол, завит в оранжевата тога на тибетски духовник.Кадрите са оповестени от няколко консуматори едновременно, тъй че е невероятно да се намерят тези, които са истинските. Това способства за още по-бързото разпространяване на сензационните изказвания за най-възрастния 399-годишен човек.Четете още: До пет години японците ще пуснат ваксина против стареенеАко той е живял на Земята съвсем 400 години, учените щяха да желаят да разкрият тайните му, а историците обезверено щяха да документират възгледите му за всичко – от Френската гражданска война до експлоадирането на Първата международна война.


 1 - Интернет измислицата за 399-годишния човек
Въпреки това, съгласно скорошно научно проучване, човешкото тяло може да издържи най-много 150 години. Просто няма да е способно на повече. Дори тогава това ще бъде огромен триумф с рядка композиция от положителни гени и чудесно здраве.Кой в действителност е този човек? Журналисти организират следствие и откриват, че в действителност той се споделя Луанг Фо Яй (Luang Pho Yai) и е мъж. Той е будистки духовник и в действителност е доста остарял. Но не 399 години и даже не 163 години, а „ единствено “ на 109 години.

 2 - Интернет измислицата за 399-годишния човек
Живее в Тайланд и притегля вниманието на обществените мрежи, когато се моли за здравето на малко момиченце, неговата пра-правнучка.Луанг Фо Яй има да извърви дълъг път, с цел да стане най-възрастният човек на Земята. Най-възрастният човек, доживял до дълбока напреднала възраст от 122 години и 164 дни, е французойката Жана Калман. А най-възрастният жив човек е японката Кане Танака, родена на 2 януари 1903 година, която е на 119 години.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР