Интернет и новите технологии са основният катализатор за трансформация на

...
Интернет и новите технологии са основният катализатор за трансформация на
Коментари Харесай

Как изкуственият интелект променя индустриите и какво е бъдещето на IoT технологиите?

Интернет и новите технологии са главният катализатор за промяна на бизнеса. Всяка нова технология, внедрена в промишлеността, е крачка към бъдещето. Но какво да чакаме в идващите години във връзка с Internet of things (IoT) технологиите и в каква посока те ще трансформират бизнеса? Отговор ще даде третото онлайн издание на конференцията Tech of Tomorrow, която ще се организира на 21 април, от 14:15 часа.

В студиото специалисти от водещи компании ще разясняват трендове при умните устройства, които освен подкрепят бизнеса, само че и го трансформират. Гостите ще разясняват още мястото на изкуствения разсъдък в промишленостите и метода, по който той повлиява на бизнеса.

Tech of Tomorrow ще се концентрира върху още една значима тематика - осведомителната сигурност. Участниците ще разясняват провокациите пред отбраната на данни, както и новите способи за предпазване на сигурността на информация.

Водещ на третото онлайн издание на Tech of Tomorrow ще бъде Бойчо Попов, основен редактор на икономическия уебсайт Investor.bg, който през 2021 чества 20-тата си годишнина. В студиото той ще посрещне Димитър Димитров, изпълнителен шеф на Allterco, Николай Динев, шеф на направление " Услуги " в Softline Централна и Източна Европа, Петър Торнев, шеф на Технологичния център, Accenture Bulgaria и инж. Никола Петков, управител продажби " Дигитални промишлености ", Siemens България.

Третото издание на Tech of Tomorrow може да наблюдавате онлайн в цифровата стрийминг платформа за събития Investor Media PRO, както и на.

Tech of Tomorrow се организира с генералната поддръжка на Алтерко и BoneX. Основни сътрудници са Accenture, Sirma и FANUC. Събитието се провежда с поддръжката на Siemens, Пощенска банка, Sofline, Atos, Леново България, Dental Care Center, Индустриален Холдинг България.

Медийни сътрудници на събитието са Bloomberg TV Bulgaria, Money.bg, " Мениджър " и Kaldata.com.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР