Интернет гигантът потвърди датата на своята технологична конференция за разработчици

...
Интернет гигантът потвърди датата на своята технологична конференция за разработчици
Коментари Харесай

Google обяви датата на голямата презентация I/O 2023

Интернет колосът удостовери датата на своята софтуерна конференция за разработчици I/O 2023 и разкри по какъв начин ще се организира тя. Програмата на събитието ще бъде показана по-късно, само че към този момент изтече предварителна информация за устройствата, които се чака Гугъл да показа тази пролет.

В уеб страницата на софтуерния колос се появи страницата за регистрация за наличие на тази конференция. Тази година представителите на фирмите ще се извърнат към аудиторията в онлайн лъчение по интернет на 10-ти май. Събитието ще стартира с тирада на основния изпълнителен шеф Сундар Пичай в амфитеатъра Shoreline в Маунтин Вю, Калифорния. Тя ще бъде последвана от главната тирада на разработчиците, а по-късно от повече от 100 „ софтуерни сесии “ в разнообразни тематични области.

Все още не са оповестени други детайлности за конференцията. Известно е обаче, че компанията ще се концентрира върху операционната система Android 14. Според онлайн източници по време на I/O 2023 Гугъл има намерение да покаже класическия смарт телефон Pixel 7a, сгъваемия смарт телефон с еластичен екран Pixel Fold, както и да дефинира датата на излизане на нов фирмен таблет. Очаква се по време на това събитие Гугъл да заяви първата по-конкретна информация и за флагманската фамилия мобилни телефони Pixel 8, както и нови модели на TWS слушалките Pixel Buds A и Pixel Buds Pro в нови свежи пролетни цветове.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР