Интерфейсът е изчистен и модерно, с минимален набор от секции

...
Интерфейсът е изчистен и модерно, с минимален набор от секции
Коментари Харесай


Интерфейсът е изчистен и модерно, с миним


Интерфейсът е изчистен и съвременно, с най-малък набор от секции и варианти
(екранна фотография: Padvish EPS)

Софтуерът Padvish EPS (съкратено от End-Point Security Edition) се явява комфортен инструмент за отбрана на Windows компютри от всевъзможни кибер закани – вируси, червеи, троянски коне, шпионски програмен продукт, бекдори, рекламни модули и други

Някои антивирусни решения могат да бъдат малко досадни за инсталиране, само че не подобен е казусът с Padvish EPS, който изисква минимална интервенция от потребителя. Интерфейсът е изчистен и наподобява съвременно, с дребен набор от секции и варианти, което го прави доста налично решение.

Както при множеството антивируси, главният раздел е отдаден на обща информация като положение на отбраната в действително време, на защитната стена и актуализациите въз основата данни.

Разделът „ Защита ” (Protection) дава достъп до функционалности като „ Контрол на устройствата ” (Device Control – разрешава блокиране или разрешаване на свързани устройства), режим „ Стелт ” (Stealth) и файлове под карантина.

Въпреки цялостната си елементарност, Padvish EPS предлага опция за някои съществени настройки на мрежата и защитната стена за блокиране на нежелателен трафик. В допълнение, програмата включва разбираеми и потребни функционалности като режим на игра и виртуална клавиатура.

Както се чака, антивирусът поддържа сканирате на файлове, папки и цели дискове както автоматизирано, по този начин и ръчно. Padvish EPS може да почиства, да слага под карантина и да отстранява съмнителни файлове, а също по този начин включва система, която разрешава изключване на файлове от бъдещи сканирания.

Можете да сканирате файлове, папки и цели дискове както автоматизирано, по този начин и ръчно
(екранна фотография: Padvish EPS)

Тази стратегия наподобява и работи добре, само че би трябвало да се има поради, че към момента се намира в ранен стадий на развиване и може да изисква някои усъвършенствания, в това число във вирусната база данни.

Освен това би било отлично, в случай че Padvish EPS даде повече варианти за настройка за отбрана в облака, разширения на файлове, браншове за зареждане, архивни изключения, евристичен разбор, приоритет на скенера и други

Като се вземе поради всичко дотук, Padvish EPS е налично антивирусно решение за начинаещи, което предлага главен набор от защитни функционалности за предотвратяване на компютъра от всевъзможни рискове.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР