Интересно признание направи Деян Донков. Актьорът разкри: "Получавал съм неприлични

...
Интересно признание направи Деян Донков. Актьорът разкри: "Получавал съм неприлични
Коментари Харесай

Деян Донков: Свалят ме и мъже

Интересно самопризнание направи Деян Донков. Актьорът разкри: "Получавал съм неприлични оферти от мъже! На този стадий ги отхвърлям. "

С усмивка на разположение звездата на Народния споделя в ютуб предаването "Сами в бара ", че с изключение на офанзива и подмятания от нежния пол постоянно е обект на фикция и измежду мъжете. Динката шеговито признава, че ги отбива, като не прецизира по кое време, по какъв начин и къде се случват сходен вид оферти към него. Едно е ясно - Деян Донков от години е обект на половите мечти на огромна част от българките. Макар да е съществено привързан с актрисата Радина Кърджилова, която го подари с двама синове, Динката продължава да е нападнат от луди по него последователки, писа "България Днес ".

Радина от своя страна демонстрира приемливост и осъзнава, че това са рисковете на известността. Самата тя споделя наскоро, че също постоянно получава оферти от мъже посредством обществените мрежи. "Когато Донков остарее още малко и искаш да го смениш, те взимам ", написа й заслепен от нейния сексапил обожател, до момента в който Кърджилова културно подценява сходни несъответствуващи закачки.

Двамата са повече от щастливи да са дружно и нямат никакво желание да търсят различен човек за сътрудник, безапелационни са всички, които познават звездната двойка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР