Интересно предложение направиха от една политическа партия, чийто шеф се укрива вече

...
Интересно предложение направиха от една политическа партия, чийто шеф се укрива вече
Коментари Харесай

Божков готви революция за сертификата. Какво предлага

Интересно предложение направиха от една политическа партия, чийто шеф се укрива към този момент две години от правораздаването в Дубай.

От партия " Българско лято " изпратиха писмо до президента, премиера и депутатите с апел да бъде извършен референдум за зеления документ, написа обстоятелства.бг.

Ето какво пишат от партията на Васил Божков:

Политическа партия „ Гражданска платформа Българско лято “ („ ГПБЛ “), спазвайки наредбите на българското и европейското законодателство, отчитайки провокациите, пред които е изправена здравната система в изискванията на Ковид-19 (вариант „ Омикрон “) и съзнавайки ескалиращото във връзка с ограниченията публично неодобрение, се обръща към Вас с предложение да предизвиквате процедура за производство на народен референдум, според член 10, алинея 1 от Закона за директно присъединяване на жителите в държавната власт и локалното самоуправление.

Белег на развитото демократично общество е ръководството посредством „ директна народна власт “, т.е. посредством интензивно присъединяване на жителите в държавното ръководство. Ето за какво Политическа партия ГПБЛ смята, че тематиката „ За или срещу зелен документ като изискване за осъществяване на активност на закрито “ е тематика от национално значение, решението за чието въвеждане не следва да бъде взето еднолично.

. С оглед значимостта и спешността на обстановката, се обръщаме към Вас като способени и оправомощени институции, да внесете предложение до Народното събрание на Република България за осъществяване на референдум по посочената тематика. На мнение сме, че българското общество е готово и желае да взе участие при вземането на това, толкоз значимо за всеки решение.

Приветстваме и показваме подготвеност да подкрепяме всяка акция, имаща за цел да обезпечи високо равнище на осведоменост на жителите по тематиката. Политическа партия ГПБЛ има вяра, че обменът на отзиви и аргументираният спор ще способства за взимане на вярно решение, подкрепено от висока интензивност при гласуването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР