Интересно интервю даде Арсен Венгер за френското телевизионното предаване Telefoot.

...
Интересно интервю даде Арсен Венгер за френското телевизионното предаване Telefoot.
Коментари Харесай

Венгер призна преговори с ПСЖ, нарече Мбапе нов Пеле

Интересно изявление даде Арсен Венгер за френското телевизионното предаване " Telefoot ". Тай разкри, че е имал съществени подозрения дали да остане в Арсенал, защото не е бил убеден, че ще успее да вдигне отбора.

Арсен не скри, че е имал и договаряния с ПСЖ. Решението му да остане в Лондон има както персонален претекст, по този начин и крие упоритост да изведе " топчиите " до нови титли.

Венгер не скри, че е дал сериозна оферта за Лемар от Монако. Футболистът обаче предпочел в последния миг да остане още малко във Франция. Мениджърът на Арсенал ще се опитва още веднъж за национала.

Той не скри и за оферта към Монако за Мбапе. Според Венгер обаче завъртяната сума от 180 милиона евро е надалеч от опциите на Арсенал. Венгер обаче похвали Мбапе и предлече, че от него може да излезе " новият Пеле ".

Според 67-годишния познавач Арсенал има действителни шансове за купата тази година, макар че направи неприятен старт. Той не страда от комплекс, че по този начин и няма трофей от Шампионската лига. И изрично отговори с " не " на въпрос дали би сменил всичките си оценки с Арсенал за един подобен. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР