Интересни двубои предложи днешният четвърти кръг от държавното първенство на

...
Интересни двубои предложи днешният четвърти кръг от държавното първенство на
Коментари Харесай

3 варненски победи в 4-ия кръг на държавното по плажен футбол

Интересни дуели предложи днешният четвърти кръг от държавното състезание на България по плажен футбол, като за разлика от през вчерашния ден те не бяха изключително резултатни.

МФК Спартак поведе с 4 точки на върха в класирането, откакто би втория в таблицата Свети Никола с 11:1. Бургазлии бяха без много от главните си футболисти, което и повлия за безапелационната разлика. Пет попадения за триумфа на възпитаниците на Симеон Христов осъществя Филип Филипов, с хеттрик се регистрира Георги Димитров, два пъти прецизен бе Калоян Цветков, а един път се разписа Иван Мартинов. За Свети Никола голът бе дело на Костадин Джамбазов, който удари и две греди. Това бе първо проваляне на бургазлии, като те са с 8 точки, а Спартак е с цялостен актив от 12. Играч на мача стана Калоян Цветков.
В един от най-интересните дуели до момента Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи победи ФК Русе след осъществяване на дузпи. Редовното време и продължението приключиха при резултат 2:2, а по-късно двата отбора си биха по 6 дузпи, в които " служителите на реда " вкараха 4 против три за тима от крайдунавския град. Първият гол падна чак в деветата минута на втората третина, когато прецизен бе Николай Божков. В четвъртата от заключителните 12 минути Костадин Меразчиев направи 2:0 за СА-МВР. Футболистите на Русе обаче не се предадоха и в 31-ата мин. Александър Иванов понижи от дузпа. Само 2 мин. по-късно Мартин Недков с акуратен удар вкара топката в мрежата на Костадин Иванов и по този начин прати срещата в продължение - 2:2. В него попадения не паднаха и се стигна до осъществяване на дузпи. Играчите пропуснаха първите четири удара - по два за всеки тим, след което си осъществиха по три дузпи. Костадин Иванов обаче хвана още един шут към вратата му, а Меразчиев стреля тъкмо по-късно и донесе успеха на СА-МВР. Според регламента, " служителите на реда " получават една точка за триумфа, като точно с нея изпреварват днешния си противник във краткотрайното класиране и са трети със 7 точки. За Играч на мача тук бе избран Мартин Недков.
Отборът на Медицинския университет-Варна завоюва първата си победа в държавното. На игрището в Стара Загора възпитаниците на Георги Филипов надиграха домакините от Верея с 2:1. Това стана след поврат, като играчите на Никола Христов водеха в резултата до началото на третата част. Евгений Михов съумя да открие резултата с гол от дузпа три секунди преди края на започващата третина. Опитният Георги Бомбов изравни в първата от заключителните 12 минути, а Димитър Нейков донесе триумфа на " медиците ". Бомбов бе определен за Играч №1 на срещата.
Любимец-13 записа втора победа в държавното, надигравайки различен варненски отбор - Локомотив, с 5:2. Това са първи цялостни три точки за Галин Милков и компания, които взеха единствено една за триумфа си над Верея в Бургас, защото той бе след осъществяване на дузпи. Мануел Тахмисян откри резултата за Любимец-13 в 3-ата мин., а Драго Младенов изравни в 7-ата. Александър Александров даде задатък на " любимците " малко преди края на първата третина. През вторите 12 минути Тахмисян и Атанас Атанасов направиха 4:1, а Любослав Пенев понижи за " железничарите ". Крайното 5:2 оформи Атанас Атанасов в 29-ата мин. на дуела. Играч на този мач стана Георги Минков.
Утре ще се организира петият от общо седем кръга тази година. В 9,30 играят Любимец-13 и ФК Русе, в 11,00 е срещата СА-МВР - Свети Никола, в 12,30 стартират МФК Спартак и Верея, а в 14,00 е дуела Локомотив - МУ-Варна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР