Интересна развръзка има случаят с инвалида-бездомник, 65-годишният Светлозар Антонов, който

...
Интересна развръзка има случаят с инвалида-бездомник, 65-годишният Светлозар Антонов, който
Коментари Харесай

След 20 години мъж откри брат си бездомен и без крака

Интересна развръзка има казусът с инвалида-бездомник, 65-годишният Светлозар Антонов, който провокира вълна от състрадание в обществените мрежи, съобщи Varna24.

Мъжът бе видян да спи върху кашони в квартална градинка и след дадената публичност по неотложност бе настанен в дом "Гергана “ във Варна. Сега обаче се появи брат му. Човекът е поискал да остане неизвестен, само че споделил, че от 20 години търси изгубеният си брат, с който са се разделили при трагични условия. Братът на Светлозар, който е много по млад от него, защото са от разнообразни майки, описа по какъв начин преди 20 години след заможен спор огромният брат вади газов револвер и стреля по него и по други членове на фамилията. Тогава настава раздор в връзките им и братята се разделят.

По това време Светлозар живеел в дома на вуйна си, само че братовчедка му го гони с полиция и дава жилището чартърен. В един интервал от живота си по-малкият брат прости на баткото за абсурда и нападението, наема му даже квартира. След това схваща, че той е напуснал наетото жилище и не е плащал наема си там. От там по-малкият брат губи следите на брат си и по този начин в продължение на 20 години не знае нищо за него.

Той описа, че на младини Светлозар е имал много плевел живот, работил е като барман на "Златни пясъци ", а по-късно е имал и свои заведения. Как и за какво се е стигнало до ампутацията на краката му и до нещастието да остане в безпомощно положение на улицата, братът не знаел. Той обаче сподели, че в кв. "Чайка “ в непосредствена непосредственост до пазарчето, където беше открит Светлозар, живеела неговата вуйна и братовчедка и той е сигурен, че те са го виждали, само че не са му помогнали.

Варненецът изясни, че няма опция да прибере по-големият си брат при себе си, защото няма семейство и непрекъснато пътува, само че ще го посещава в дома, където за него ще поставят съответни грижи и ще му оказва помощ с всичко, което може, макар трагичните мемоари от предишното. Той добави още, че Светлозар има огромна щерка от първата си жена, която дружно с майка си живее в Холандия. Той съумял да научи също, че брат му има и наследник от втората си брачна половинка, който пътува и има благоприятни условия да се погрижи за своя татко, стига да има предпочитание за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР