Интересна обява за напълно оригинален Volkswagen Golf Mk1 се появи

...
Интересна обява за напълно оригинален Volkswagen Golf Mk1 се появи
Коментари Харесай

Golf MK1 GTI или Golf MK8 R-Line за същите пари?

Интересна публикация за изцяло автентичен Volkswagen Golf Mk1 се появи в американски уебсайт. Става въпрос за образец с първа регистрация на 5 април 1983 година и пробег от едвам 61 хиляди километра. Хечбекът е черен на цвят и в осъществяване GTI с две порти. Оборудван е с 1.8-литров бензинов мотор с 90 конски сили и механична скоростна кутия с 5 предавки. Завидно положителното положение и ниския пробег рефлектират и върху цената, която е 24 999 евро.



Интересно, че за същите пари в България може да си вземете чисто нов Golf Mk8 в осъществяване R-Line и даже да ви останат към 3 хиляди лв.. При „ осмицата “ задвижването се обезпечава от 1.5-литров бензинов турбо мотор със 130 конски сили, а трансмисията е механична с 6 предавки. За 47 хиляди лв. получавате R-Line съоръжение, което включва разнообразни брони, джанти, окачване, спойлер и прагове в екстериора, както и разнообразни седалки и волан в интериора. Редица системи за сигурност и спомагателни екстри също са включени в цената.



Въпреки, че двата автомобила са много разнообразни и най-вероятно цената на единия ще се повишава с времето, а на другия занапред ще пада, ще ни е забавно да чуем кой от двата и за какво бихте избрали вие.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР