Интересна нова светска двойка кръжи из столичния хайлайф, но без

...
Интересна нова светска двойка кръжи из столичния хайлайф, но без
Коментари Харесай

Ето коя манекенка смени Маги Сидерова в леглото на бившия

Интересна нова световна двойка кръжи из столичния елит, само че без да парадира с вилнеещата посред им обич. Тихичко и без доста звук, фамилно гнездо са свили някогашният герой Борислав Желязков, прочут с прякора Боби Манекена, и един от топмоделите на България от края на 90-те и началото на новия век - Роси Черногорова, заяви предаването "Жълтите вести " на ПИК.

Интригата се заплита поради това, че Манекена е някогашен брачен партньор на друга видна родна хубавица - "Мисис България " Маги Сидерова, като дамите му, някогашна и сегашна, нееднократно са дефилирали един до друг на стилните конгреси у нас по времето, в което бяха в разцвета на кариерите си. От своя страна Роси Черногорова пък имаше изпепеляваща обич с разстреляния преди пет години повторен първенец по бокс в кат до 81 кг. Димитър Стоянов-Лудия.

Тайната обич на Манакена и Черноговора била най-малко от една година, разясняват наши източници. Двамата съумяли да скрият толкоз време връзката си от медиите от една страната поради корона пандемията, която замрази светския живот в столицата, и от друга - поради това, че като цяло към този момент предпочитали фамилния уют пред нощните купони и ВИП-събитията.

Цяло лято Роси Черногорова менажирала хотела на Манекена в Лозенец, в който допреди години тази роля някогашната му брачна половинка Магдалена. Припомням ви, че сем. Желязкови се разпадна преди пет-шест години, а най-красивата омъжена бългака за 2003 подвигна втора женитба с сегашния си брачен партньор Георги Сидеров през есента на 2017 година Боби Манекена и Роси Черноговора обаче към този момент нямали проекти да официализират връзката си. Понеже и двамата имат по един брак зад тила си, нямали копнеж да си усложняват живота с подписи и обети за безконечна честност.

Животът на хубавицата Роси Черноговора се прекатурна на 180 градуса тъкмо преди шест години. На 14 януари 2015 година в 19.25 ч. майсторът на бойните изкуства бе показно убит пред кооперацията в Пловдив, в която живееха с Черноговора. На метри от входа 38-годишният Стоянов бе посрещнат от своя убиец. По същото време в близкото заведение имало детско празненство.
Един от първите разпитани в полицията и обвинен, че може да има нещо общо с разстрела, е Георги Славов- Главата, наследник на починалия необут на СИК Стоил Славов. Съпругата на Лудия тогава осведоми полицията, че малко по-рано е видяла Главата покрай мястото на престъплението. Наследникът на СИК е разпитан, алибито му – подробно тествано, след което той е пуснат на независимост.

В най-успешните си години като модел, Роси Черногорова бе модел на "Визаж " и участваше в редица дефилета на най-популярните български дизайнери като Жени Живкова, Жана Жекова, Албена Александрова, София Борисова, Аля Милушева. При единственото ревю на Джанфранко Фере в София дългокраката хубавица бе една от манекенките, определени да показват сбирката на международния дизайнер.Дългокраката хубавица става част от първото потомство манекенки, които всеобщо получават задължения от непознати организации. Работила е за водещи фешън къщи в Швейцария, Германия, Испания, Италия, Турция. И до момента в който към момента бе на върха и е измежду най-популярните лица у нас, тя изчезна от светлините на прожекторите, поради пламналата обич с боксьора Димитър Стоянов, с който имаха две деца.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР