Интересна езотерична теория има Божидара Бакалова - според сестрата на

...
Интересна езотерична теория има Божидара Бакалова - според сестрата на
Коментари Харесай

Сестрата на Ивайла Бакалова твърди: Вторият ни баща се прероди в куче!

Интересна езотерична доктрина има Божидара Бакалова - съгласно сестрата на Мис България 2001 Ивайла Бакалова техният втори татко Тома се е преродил в куче.


Тома неотдавна бе почетен от околните си

Наскоро двете близначки и майка им Божидара имаха мотив да почетат паметта на покойника. Ето какво споделя Божидара, сестрата на Ивайла: " Татко Тома заслужава да усети от нас цялата топлота и признателност на света.

Но защото съм уверена, че душата му е преродена в Майкъл , нашето обичано куче, не зная да се дръзвам ли, да рева ли. Обичам те, тате... Дано си добре, където и да си. Скоро идваме и ние... Само да сбъднем още 5 фантазии. Няма различен Овен като теб да се роди! С толкоз обич, ти всички някак ни подари. Сърцето твое бе от злато и няма ден, в който ти за нас да си елементарен. Ти беше рицар. Ангел, самоуверено бдейки, пазещ нас и всички някак към момента сме от теб в унес. Дали там почиваш, или отново ти майсториш. Или просто пийваш с някой там дервиш. Със сигурност не спираш отново за някъде да вървиш или търчиш. П.С. Твоето Миши. Нали по този начин ми викаше? Обичам те оттатък времето и пространството. Благодаря ти. Благодаря ти за любовта. Ти беше, бъдейки и в този момент в сърцата ни. Почивай в този момент. Докато още веднъж се срещнем, да, в някой различен живот. Разпознавайки се с усмивка. или просто по топлината и уюта на душите ни. Прегърнали се отново. Отново дружно, Амин! ".

Майката на близначките също уважава Тома: " В памет на най-хубавия човек. Винаги ще те носим в сърцата си. Не се не помни човек, раздавал единствено топлота и любов. Липсваш ни, липсват ни топлите ти, положителни очи... Липсват ни мощните ти бащини ръце, които ни даваха опора. Безкрайно доста те обичаме и скърбим за теб. Дълбок реверанс! ".



Майка им на млади години

Години наред сред близначките Бакалови и другия им татко, варненския лекар Божидар Бакалов, тече тежка обществена война, в която се разменят какви ли не обвинявания и изказвания. Около участията на двете млади дами в разнообразни риалити излъчвания те споделиха пред цяла България, че имали ужасяващо тежко детство, когато вторият им татко Тома не бил в живота им - били провесвани през прозореца, били бити, измъчвани, душевен мачкани. После доктор Божидар Бакалов отвърна на удара и разгласи в изявление, че двете близначки са осиновени от него, а в действителност биологичният им татко е различен, само че до ДНК проби не се стигна. Той твърди, че посредством машинация те са му взели парцели, пари от сейфове и така нататък, писа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР