Интерес към тортите отчита най-големият ритейлър у нас – Kaufland

...
Интерес към тортите отчита най-големият ритейлър у нас – Kaufland
Коментари Харесай

Kaufland България: Торта за Коледа – хит в пазара тази година Ритейлърът отчита интерес към сладките изкушения

Интерес към тортите регистрира най-големият ритейлър у нас – Kaufland България. Наред с класическите коледни сладкиши като меденки и щолен, компанията регистрира растеж на потребителския интерес към ръчно правените и декорирани торти. Цветна украса, с късчета плод или шоколад от вътрешната страна, нежни шоколадови мусове е модерното в този момент. Ритейлърът разшири асортимента си от торти в навечерието на празниците и сега в хипермаркетите в цялата страна могат да бъдат открити над 22 пресни торти всеки ден.

Кои са най-търсените сладкиши от българите и с какво ги впечатляват те през празничния декември?

„ Асортиментът ни включва разнообразие от елегантни и извънредно вкусни оферти, които са в звук с най-съвременните сладкарски трендове. Клиентите ни избират тортата с гальовен шоколадов мус и малини „ Фрамбойси “. Тези, които си падат по тропическите аромати и места, се стопират на снежно бялата „ Торта Кокос “ или пъстрата „ Торта Цветен парадайс “. Несъмнено обаче звездата на нашата селекция е печеният чийзкейк с тиква. Класическият десерт с хрупкава коричка, мек кремообразен крем и превъзходното благоухание на подправки, трансформира тиквения чийзкейк в обичан на българския консуматор сладкиш. Вкусният десерт от дълго време не е непознат за българите, които се очароват от лекотата и комбинацията от усети, които предлага. ” – споделя Димитрия Караиванова-Бегова, началник „ Хляб, хлебни произведения и деликатеси “ в Kaufland България.

Към най-предпочитаните сладки изкушения за коледната софра се причисляват и френските макарони, които се оферират в кутия с микс от усети на боровинка, горски плод, шамфъстък, карамел и други. Асортиментът на сладки изкушения непрекъснато се усилва в отговор на потребителските упования. Предлагането на разнородни артикули на профилирани щандове е част от на развиваната от Kaufland идея One Stop Shopping. Концепцията дава отговор на най-модерните трендове в ритейла, като включва в себе си наемане на търговски площи от разнообразни по тип и величина бизнеси, които трансформират хипермаркетите на Kaufland България в търговски центрове с разнообразие от обекти за извършване на покупки.

Наближаващите коледни празници изпълват сърцата ни с наслада и вяра от споделените моменти с обичаните хора. Един от основните моменти през тези дълго чакани дни е подготовката на празнична софра. Кулинарите се изявяват с всевъзможни предписания за вкусни ястия, с които да впечатлят и зарадват околните си. Тези обаче, които желаят да се потопят изцяло в празничния дух и въодушевление и да отделят повече време на фамилиите си, могат да пробват сами да подготвят сладки изкушения от особено създадени от Kaufland предписания -
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР