Интерактивната изложба Доброволчески кръгове е посветена на ценностите, които стоят

...
Интерактивната изложба Доброволчески кръгове е посветена на ценностите, които стоят
Коментари Харесай

Доброволчески кръгове: ценности, каузи, възможности, събития

Интерактивната галерия " Доброволчески кръгове " е отдадена на полезностите, които стоят в основата на доброволчеството , опциите, които то дава, идеите, които са близки до сърцата, и събитията, които въодушевяват.

Тя беше открита нощес в границите на събитие, с което (CVS-Bulgaria) отпразнува 20 години от основаването си дружно с доброволци, съидейници и сътрудници.

" Припомнихме някои от вълнуващите доброволчески моменти, които стоплят сърцето и озаряват погледа ", описа пред Радио София Катерина Стоянова от Си Ви Ес-България.

И обясни какво стои зад наименованието на експозицията – " прорез на доброволчеството " посредством кръговете: полезности, дела, благоприятни условия, събития .

" Важно е доброволчеството да стане нещо обикновено в всекидневието ни, изключително за младежите, да е мотив за горделивост. Кръгът на идеите е максимален и разнороден, само че през 2023 година считаме още да го разтеглим ", добави Стоянова.

Експозицията може да се види (и чуе) до 12 декември в РЦСИ " Топлоцентрала ", а от 5 до края на януари 2023 година ще бъде в Дома на киното.

Чуйте диалога на Катя Василева.



По обявата работи: Георги Нейков БНР подкасти: Младите с име
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР