Интер може да се откаже от идеята да привлече Ашли

...
Интер може да се откаже от идеята да привлече Ашли
Коментари Харесай

Интер се отказва от Ашли Йънг

Интер може да се откаже от концепцията да притегли Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед, което слага ветерана в неловка обстановка.

Миналата седмица стана ясно, че Йънг се е договорил с ломбардския клуб. Научавайки за това, "червените дяволи " са предложили нов договор на 34-годишния капитан на тима, само че той е дал отговор с отвод поради предлагането на "нерадзурите ".

Йънг в този момент може да се окаже в затруднено състояние, защото е необходим на Интер тъкмо в този момент, а не след края на сезона. Според италианските медии, Интер е намерил различен вид и е покрай това да замени Матео Политано за Леонардо Спинацола от Рома. Римският клуб е подготвен да пусне Спинацола в Интер, защото търси заместител на атакуващия полузащитник Николо Дзаниоло, който скъса кръстни връзки в коляното в неделя и ще отсъства дълго от терена. Ако тази замяна стане факт, Интер ще загуби интереса си към Йънг и той освен няма да играе на "Сан Сиро ", само че ще остане и без нов договор с сегашния си клуб.

Този сезон Йънг организира 12 мача за Манчестър Юнайтед. Той е в редиците на "червените дяволи " от 2011 година и с клуба завоюва купата във Висшата лига, Купата на Футболната асоциация, Купата на Лигата и Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР