Интензивни чувства, ревност, притежателност и необходимост да се контролира посоката

...
Интензивни чувства, ревност, притежателност и необходимост да се контролира посоката
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 19 – 25 март 2018

Интензивни усеща, ревнивост, притежателност и нужда да се управлява посоката на вашия любовен живот ще преобладават. Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза и това несъмнено ще се отрази на любовния ни живот. Такава ще бъде седмицата в любовта. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен ще се усещат по този начин, като че ли любовният им живот е направил няколко крачки обратно. Ще желаете да изразите вашите мисли, страсти, само че няма да се получи по метода, по който би трябвало.
Меркурий ще навлезе в ретроградна фаза в четвъртък и това ще бъде почувствано и от Венера. Усложненията в любовния ви живот ще произтичат от проблеми в предишното. Бъдете търпеливи, ще отнеме повече време да получите отговорите, от които се нуждаете.

Телец

Тайни от предишното могат да излязат нескрито и вашата половинка освен да разбере за тях, само че и да се почувства наранена по някакъв метод. Най-голямото предизвикателство за вас е да се справите с предишните неточности и да поемете по нов път, даже и той да е неравномерен първоначално си.

Близнаци

Леко комплициране ще се следи и в любовния живот на Близнаците, за които има възможност да стартират сантиментална връзка с един от техните другари. Внимавайте, тъй като по това време Меркурий ще бъде назадничав във вашия бранш на другарствата и е добре да изчакате до 15 април. След този интервал ще може да взимате по-адекватни решения за любовта.

Рак

Проблеми в любовта могат да зародят поради вашите неконтролирани страсти, уважаеми Раци. От друга страна, половинката ви може да се почувства застрашена от промени свързани с вашата работа, изключително в случай че се постанова да работите повече и да отделяте по-малко време на връзката ви.
Не позволявайте несигурността на колегата да ви манипулира. Опитайте се да поговорите, в противоположен случай връзката ви може да ерозира.

Лъв

Лъвовете ще се замислят съществено върху смисъла на любовта, взаимоотношенията, живота, желанията ви по отношение на една сантиментална връзка. Ако с сегашния ви сътрудник се разминавате в задачите, възгледите за живота и любовта, допустимо е да се почувствате по-малко привлечени към този човек.

Несъвместимостите стартират да излизат нескрито. Не бързайте с решенията, а обсъдете вашите мисли с колегата си.

Дева

Разногласия няма да липсват и за Девите. Те ще бъдат подбудени от финансови въпроси. С обичания човек може да не сте на едно мнение по отношение на това какъв брой харчите за семейството, децата или пък да се разминавате по отношение на закупуването на нов дом. Запазете положителния звук и обсъдете деликатно решенията си.

Везни

Когато става въпрос за връзка, в идващите няколко седмици с обичания човек може да се движите в мътни води. В четвъртък Меркурий ще заеме ретроградна позиция в бранша на вашите взаимоотношения и по този начин ще се задържи до 15 април.

Хубавото е, че с колегата си ще желаете да преразгледате вашата връзка и да се опитате да я подредите. Този път може да сте в положение да постигнете компромис. От друга страна обаче може да не желаете да налагате нови решения. Това може да е разочароващо.

Скорпион

Възможно е да се появяват здравословни проблеми. Ще се наложи да помислите върху верния курс на лекуване и дали да го предприемете. Комуникацията с половинката по този въпрос може да бъде изцяло объркваща и да докара до недоразумения. Говорете с някой различен за решението, което се постанова да вземете.

Стрелец

Вашият любовен живот е на път да стане забавен... и замайващ. Меркурий ще бъде назадничав във вашия бранш на романтиката. Възможно е да преразгледате настоящата си връзка, да помислите върху това дали той или тя дава отговор изцяло на вашите потребности.
Друга опция е да решите да се позабавлявате с някогашна половинка. Най-важното е да обмисляте добре решенията си.

Козирог

Тази седмица в любовния парадайс може да настъпят някакви проблеми. Колкото повече се пробвате да налагате надзор, толкоз по-сложни ще стават нещата посред ви.

Сега не е моментът да поставяте ултиматуми на обичания човек. След 15 април, когато Меркурий няма да е назадничав ще съумеете да постигнете единодушие по редица въпроси.

Водолей

Колкото повече секрети пазите от половинката си, толкоз повече ще навредите на връзката си.
Може би има нещо, което не желаете да споделите, единствено тъй като смятате, че той или тя няма да го утвърди или че това заплашва връзката ви. Никой не е идеален. В същото време е значимо да поемете отговорност за това, което казвате или вършиме.

Риби

Ако напоследък сте похарчили повече пари, може би ще желаете да скриете част от информацията от половинката си. По-добре е намерено да обсъждате тази обстановка. Партньорът ви има право да знае и е допустимо да ви поддържа./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР