Интензивен остава трафикът през старозагорското село Ракитница. Пътят през населеното

...
Интензивен остава трафикът през старозагорското село Ракитница. Пътят през населеното
Коментари Харесай

Пътната полиция в Стара Загора с допълнителни патрули за контрол на трафика през Ракитница


Интензивен остава трафикът през старозагорското село Ракитница. Пътят през обитаемото място е обходен за заобикаляне на затворения за ремонт 23 километров сектор на Автомагистрала „ Тракия “. Ежедневно патрули на „ Пътна полиция “ реализират надзор на придвижването. Натовареността на трафика през правата

До отсрочване на крайната дата за довеждане докрай на 23 километровия сектор от Автомагистрала " Тракия " се стигна, откакто при започване на месеца ревизия на

Проверка на екип на Радио Стара Загора на място в Ракитница откри натоварен трафик през обитаемото място в утринните часове. Очакванията са за усилване на придвижването през обходния за Автомагистрала " Тракия " различен маршрут - Свобода - Ракитница - Богомилово - Стара Загора с придвижване на летния сезон. От КАТ Стара Загора припомнят, че водачите могат да употребяват и различни направления през Автомагистрала " Марица " - Димитровград, както и през Подбалканския път. 

Интензивното придвижване разрушава пътната настилка в Ракитница. За това призна кметският наместник в селото Кремена Димитрова. И преди отвеждането на трафика от Автомагистрала " Тракия " към различната права Свобода - Ракитница - Богомилово - Стара Загора настилката бе в неприятно положение с пропадания тук-там. Кремена Димитрова съобщи, че има увещание от институциите, че след привършване на ремонта на автомагистралата пътят Свобода - Богомилово ще бъде напълно освежен. 

Повече за проблемите с трафика в старозагорското село Ракитница, както и за дейностите на институциите може да чуете от директното включване на Елена Балабанова от обитаемото място:



Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР