Интендантът (командващият) на германските Военноморски сили (ВМС) вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах

...
Интендантът (командващият) на германските Военноморски сили (ВМС) вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах
Коментари Харесай

Шефът на германските ВМС подаде оставка, след като каза добри думи за Путин

Интендантът (командващият) на немските Военноморски сили (ВМС) вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах подаде доклад за пенсиониране до военния министър, откакто си разреши да изкаже рационално мнение за Путин и Русия, до момента в който е на посещаване в Индия.
Вицеадмирал Кай-Ахим Шьонбах. Снимка Българска телеграфна агенция
 
“Наистина ли Русия желае дребна линия украинска почва? Или да се интегрира в страната, не, това са нелепости..Путин евентуално оказва напън, тъй като знае, че може да го направи и това разделя ЕС…но това, което той в действителност желае, е почитание на високо равнище. Путин просто желае почитание. И господи, на ниска цена е да му се даде почитание, дори е гратис. Ако питат мен, най-лесно е да му се даде уважението, което той желае и евентуално заслужава. Дори ние, Индия и Съединени американски щати, имаме потребност от Русия против Китай. Кримският полуостров го няма и в никакъв случай няма да се върне. Това е реалност ”, казва Шьонбах на конференция, проведена от индийския институт на проучване на защитата Манохар Паррикар, а фрагментите бяха публикувани в обществените мрежи.
 

 
След изострен митинг на Украйна, вицеадмирал Шьонбах се извини и подаде доклад за пенсия до немския боен министър, а външното министерство на Федерална Република Германия трябваше да прецизира, че офицерът показва мнение, което не съответствува с формалното на Берлин.
 
Източник: Клуб "Z "
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР