Институции и бизнес организации обединяват усилия, за да промотират страната

...
Институции и бизнес организации обединяват усилия, за да промотират страната
Коментари Харесай

Подготвя се най-представителното участие на България в международното изложение за недвижими имоти Expo Real в Мюнхен

Институции и бизнес организации сплотяват старания, с цел да промотират страната на интернационалните капиталови пазари.

От 6 до 8 октомври 2018 година, по самодейност на Асоциацията на притежателите на бизнес здания в България (АСБС), страната ни ще бъде показана като капиталова дестинация в недвижимите парцели на най-авторитетното ревю за недвижими парцели в Европа – Expo Real в Мюнхен.

Това е първото огромно присъединяване във форума на България, която до този миг се включваше с обособени планове. На повърхност от 100 кв. м. ще бъдат изложени планове на шест водещи компании: Експо 2000 Риъл Естейт; Галакси Инвестмънт Груп; Риал Естейтс БГ; Бизнес Парк София; Логистичен парк Ист Ринг и Хармони Груп.

„ Компаниите, които ще вземат присъединяване, са с разнообразно портфолио – офис здания, логистични паркове, хотели, жилищни здания, търговски паркове. Желанието ни е да представим най-иновативните постижения в този бранш, като заложим на качеството и устойчивостта. Основната ни цел е България да стане по-видима и привлекателна за интернационалните вложители.

Важен акцент в подготовката е обединяването на напъните на общински институции и бизнес организации в промотирането на страната. Работим дружно със Столичната общинска организация за приватизация и вложения (СОАПИ ) и с Германо-българската индустриално-търговска камара. Надяваме се това присъединяване да се трансформира в добър образец за съдействие сред частния бизнес и общината. “, разяснява Таня Косева-Бошова, ръководител на УС на Асоциацията на притежателите на бизнес здания в България. В дискусионните панели на Expo Real за присъединяване е поканен и основният проектант на София Здравко Здравков.

„ За задграничните вложители е доста значимо да имат институционална поддръжка. С подготовката и реализацията на това присъединяване ще сложим началото на един резистентен модел на съдействие сред институции и бизнес в бранша на недвижимите парцели, и ще отправим положително обръщение към европейския пазар. “, съобщи Владимир Данаилов, основен изпълнителен шеф на СОАПИ.

В рамките на Expo Real участниците имат отлични благоприятни условия за срещи с нови бизнес сътрудници. Така България ще може да притегли вниманието на евентуални вложители с качествени и огромни планове, като покаже, че пазарът се развива положително, с бързи темпове и предлага добра възвращаемост и ликвидност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР