Институтът по цветовете Pantone разкри кой ще бъде основният цвят

...
Институтът по цветовете Pantone разкри кой ще бъде основният цвят
Коментари Харесай

Very Peri - цветът на 2022 г. и символиката му

Институтът по цветовете Pantone разкри кой ще бъде главният цвят на 2022 година. Експертите по биоенергетика обясниха за какво този цвят изцяло съответствува с силата на Тигъра – настойникът на идната година съгласно китайския хороскоп.

Вече разкрихме кои цветове ще ви донесат шанс през 2022 съгласно китайската ви зодия. Ако се обкръжите с цвета Very Peri, то тогава всичко в живота ви ще се случва с лекост.

Кой цвят ще бъде най-важният през 2022

Всяка година минава под покровителството на несъмнено животно и детайл. Въз основа на тези два фактора най-важният цвят на годината се дефинира от специалисти по биоенергетика. Те считат, че главният цвят на годината е синият, а специалистите от Pantone предоставиха малко повече потребна информация.

Експерти от техния институт по цветовете оповестиха за цвят на годината примес от синьо и лилаво-червено и го нарекли Very Peri.

Експертите от Pantone взеха поради голям брой фактори, в това число политическата среда, новите трендове в модата, технологиите, новите филми, стопанската система и доста други. Резултатът е леден синьо-лилав цвят с необикновен искра, който е изцяло синхронизиран с настроението на Водния Тигър.

Енергия и символика на цвета Very Peri

На енергийно равнище цветът Very Peri символизира нови хрумвания, нови благоприятни условия, прояснение. Той отразява стихията на Водата и същността на самия Тигър. Той съдържа виолетов нюанс, а този цвят, който принадлежи към синята палитра, е обвързван с горните чакри.

Духовното развиване през 2022 година ще бъде доста по-важно от финансовото или физическото. Въпреки това той въпреки всичко ще ни оказва помощ в работата и творчеството, тъй като духовното развиване води до разширение на кръгозора.

Основният знак, обвързван с този цвят, е триъгълникът. Той отразява тройната мощ на висшите чакри: Аджна, Сахасрара и Вишудхи. Този цвят ще бъде най-важният и издирван през 2022 година Много е потребно да изберете облекла в този колорит и да се обкръжите с движимости в цвят Very Peri.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР