Инстаграм Певицата Рут Колева минава през сериозна семейна драма, съобщава Блиц.

...
Инстаграм
Певицата Рут Колева минава през сериозна семейна драма, съобщава Блиц.
Коментари Харесай

Рут Колева: Днес се случи най-гадното нещо за мен!

 Инстаграм Певицата Рут Колева минава през сериозна фамилна драма, оповестява Блиц. За певицата настъпи един от най-гадните дни от началото на пандемията.

Тя съумя да се опази и до момента не се е заразила с К-19, само че не същата орис има нейният татко Неделчо Колев. 

68-годишният легендарен състезател и треньор по повдигане на тежести се е заразил с коронавирус, а щерка му е мощно обезпокоена за него. В типичния си жанр тя изрази гражданската си позиция и упрекна страната в безучастие и мними мерни. 

Неделчо Колев е български повторен международен и повторен европейски първенец в категория до 75 кг. Неделчо Колев има 2 брака, 3 деца и 2 внука. От втория си брак има близнаци – Рут и Лъчезар, които отглежда самичък.

" След 20 месечна пандемия и прям пъкъл в професионалния музикален свят, през днешния ден се случи най-гадното нещо за мен от началото на този смут. Не се разболях аз, разболя се татко ми. Човекът, който ме е отгледал...сам. Първо в Индия, след това в Тайланд и най-после в България. Той към този момент не е този свръх човек, който беше в моите очи, до момента в който бях дете, и в този момент мощно се тормозя по какъв начин ще прекара болестта. Моля се да мине леко, само че не мога да не съм ядосана на скапаната ни страна за безумните й ограничения, липса на качествена информационна акция и връзка. А в един успореден свят, Германия, през днешния ден приключва изключителната обстановка обвързвана с К-19. Кошмар ", написа Рут, за която се счита, че взе участие в " Маскираният артист " и се крие зад маската на `Госпожицата "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР