Инстаграм Фалиралата като дизайнер, а иначе със Златна игла Миглена Каканашева-Мегз

...
Инстаграм
Фалиралата като дизайнер, а иначе със Златна игла Миглена Каканашева-Мегз
Коментари Харесай

Мегз заживява в Дубай: Ще си идвам често в България

 Инстаграм Фалиралата като дизайнер, а другояче със " Златна игла " Миглена Каканашева-Мегз към този момент ще търси внимание единствено в Дубай, тъй като се кани да хвърли котва там за по-дълго време от живота си. Вдъхновена от сериала " Емили в Париж “, тя пътува няколко пъти до ОАЕ и се влюбила в арабския свят.

" Реших и аз чат пат да ви споделям по някоя дума за прекарванията си като една българка, която се пробва да живее в Дубай. В началото на годината бях тук за 15 дни и доста ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот - не за отмора.

После си споделих - “Ох, отивам отново да видя мога ли да пребивавам там ". И изкарах още месец. Сега се завърнах още веднъж. И ще забележим. Ще си пристигам постоянно и в България, несъмнено. Все отново там е работата и околните ми. Но след 10 години работата ми по облеклата е доста “завъртяно колело ". Тя е сигурност и постоянен приход за мен, който след толкоз доста години през днешния ден справедливо ми се отплаща и ми дава свободата да пребивавам. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да опитвам тук ", описа в обществените мрежи Каканашева.

Мегз се надява скоро да тръгне и новият й план, който съставлява правене на стратегии и разбори за себеразвитие. Вероятно обаче и в това начинание ще се провали, потриват ръце съперничките й.

" Новият ми психичен план, който се надявам напълно скоро да ви пусна, ще се случва онлайн. Не съм обвързана с локация и няма да е проблем да съм тук. А и може би пък да съумея един ден, в случай че Господ даде, да си го направя и тук ", акцентира Мегз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР