инстаграм Евгения Джаферович отговори на нападките към нея относно последната й

...
инстаграм
Евгения Джаферович отговори на нападките към нея относно последната й
Коментари Харесай

Жени Джаферович сподели най-тежкия момент в живота си, до днес има последици

 инстаграм Евгения Джаферович отговори на нападките към нея по отношение на последната й телевизионна изява. 

При присъединяване си в шоуто на Николаос Цитиридис, едното око на Жени беше очевидно затворено съвсем от самото начало. Тогава излязоха доста мнения за нейния външен тип като част от догатките бяха, че тя има затруднения след пластична интервенция или просто алергична реакция от грим. Истината обаче се оказа напълно друга. 

Съпругата на някогашния футболист Ваня Джаферович напомни, посредством постове в обществените мрежи, че още в далечната 2012 година е развила пареза на лицето в резултат на грим, който си направила по време на бременността. 

След раждането напървото си дете тя получила пареза на лицевия нерв. Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и макар че в точния момент подхванала лекуване, положението й не се подобрявало. В разследване, на което получила, тъй наречените Парализа на Бел.

За да не се скове лицето й вечно, се подложила на незабавно секцио при раждането щерка си Леа. Лекарите извадили бебето с двойно усукана пъпна шнур. Леа била избавена, само че лекуването на Жени продължава до ден-днешен.

Това е повода тя да приказва по-бавно, а лявата част на лицето й да е леко изкривена.

" Повече от половин година, с цел да заспя си залепвах лепенка на лявото око. Защото не се затваряше. След всичко, което претърпях тогава, то в този момент се затваря самичко. Дори когато пия вода ", изясни Жени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР