Инстаграм Американската певица Бионсе пя на предсватбеното тържество на дъщерята на

...
Инстаграм
Американската певица Бионсе пя на предсватбеното тържество на дъщерята на
Коментари Харесай

Бионсе пя на милиардерска сватба в Индия

Инстаграм Американската певица Бионсе пя на предсватбеното празненство на дъщерята на най-богатия индиец Мукеш Амбани, съобщи Асошиейтед прес, представен от " Нова ".

Иша Амбани и Ананд Пирамал, който е наследник на милиардер, ще сключат брак в сряда в Мумбай. Тържествата започнаха още през уикенда.

Бионсе пя на празника в неделя в старинния град Удайпур. Тя извърши свои шлагери като " Crazy in Love " и " Perfect ". След това качи фотоси в Instagram с един от тоалетите си, както и видео с фрагмент от осъществяването си. Сред гостите бяха Хилари Клинтън и доста боливудски звезди.

Миналия уикенд Иша Амбани беше шаферка на сватбата на актрисата Приянка Чопра и артиста Ник Джонас. Мукеш Амбани е отпред на компанията Релиънс индъстрийс, профилирана в нефтохимическата индустрия и има чисто положение от 47 милиарда $.

Кланът Пирамал, от който произлиза младоженецът, има акции във фармацевтичната индустрия и в бизнеса с недвижими парцели. Двойката се сгоди в първокласен хотел на италианското езеро Комо пред 600 посетители. Поканите за сватбата пък включваха огърлици и скъпоценни камъни, сложени в кутии с цветя на стойност 300 000 рупии (4236 долара) всяка.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР