Instagram пуска нова функция Amber Alerts в по повод Световния

...
Instagram пуска нова функция Amber Alerts в по повод Световния
Коментари Харесай

Instagram пуска функция Amber Alerts в помощ на изчезнали деца

Instagram пуска нова функционалност Amber Alerts в във връзка Световния ден на изчезналото дете, която ще разреши на потребителите на приложения да виждат и споделят вести за изчезнали деца в техния регион.

Amber Alert известията ще включват значими детайлности за детето -  снимка, изложение, местонахождение на изгубването и всяка друга налична информация, която може да бъде предоставена. Хората ще имат опция да споделят сигнала с другари.

„ Instagram е платформа, основана на силата на фотосите, което я прави идеална за програмата Amber Alert “, сподели в обявата в блога Мишел ДеЛон, президент и основен изпълнителен шеф на Националния център за изчезнали и експлоатирани деца. „ Знаем, че фотосите са сериозен инструмент в търсенето на изчезнали деца и като разтеглим обсега до публиката в Instagram, ще можем да споделяме фотоси на изчезнали деца с толкоз повече хора. “

Функцията за предизвестие ще бъде пусната в 25 страни през идващите няколко седмици, в това число Съединени американски щати, Обединеното кралство, Австралия, Канада, Украйна, Корея, Мексико и доста други страни в Европа, Азия и Южна Америка.

Фейсбук започва функционалността Amber Alerts през 2015 година и от този момент разгласява стотици сигнали от цялостен ​​свят, с цел да помогне на управляващите да търсят и локализират изчезнало дете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР