Инспектор бе нападнат с ругатни и псувни след съставен акт.

...
Инспектор бе нападнат с ругатни и псувни след съставен акт.
Коментари Харесай

Столипиновец нападна инспектор от „Чистота” с псувни, скочи и на полицаи

Инспектор бе атакуван с хули и псувни след формиран акт. Служителят на " Чистота “ глобил гражданин на ромската махала Столипиново, тъй като се изхвърлил боклука на улицата.
Екшънът се разиграл в края на март на улица „ Шумен”. Служители на общинското дружество за разчистване и сметосъбиране били в ромската махала. Там, един от инспекторите спипал мъж да изхвърля боклуци на нерегламентирано бунище. Поискали му документи за идентичност и почнали да приготвят акт за нарушителя, написа trafficnews.bg .
В този миг комшия излязъл с бойна крачка и се отправил към един от инспекторите с думите „ Ще ви *** майката на всички”, като тези думи отправил и персонално към съставителя на акта. Разяреният мъж даже почнал да дърпа комшията си и да го поучава да не си дава персоналната карта и да не подписва акта.
Наложило се намесата на полицията, които съставили акт за дребно безчинство на псуващия ром.
Няколко месеца по-късно, глобеният апелира наложената му санкция. Пред Районния съд, той декларирал, че е бил оклеветен и непозволено санкциониран.
В хода на делото са били разпитани очевидци на грозната сцена, полицейски чиновници, както и инспектора. От показанията им обаче излиза наяве, че точно гореописаното е самата истина. Разпитан е бил и мъжът, които е бил санкциониран за изхвърления отпадък. С цел да прикрие своя комшия, той разказал пред съда, че псувни е нямало, както и че комшията му го съветвал да не си дава персоналната карата. Тези думи не се кредитирали от съда, защото магистратите се съмнявали, че се пробва да се прикрие случая.
В последна сметка, санкцията на разярения пловдивчанин не се размина. Той бе наказан да заплати административно наказване в най-малък размер от 100 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР