INSA OIL и Българският червен кръст дават начало на благотворителна

...
INSA OIL и Българският червен кръст дават начало на благотворителна
Коментари Харесай

INSA OIL и БЧК с благотворителна кампания за децата, пострадали в катастрофи

INSA OIL и Българският червен кръст дават начало на благотворителна акция в помощ на децата потърпевши при пътнотранспортни катастрофи.

Кампанията е отдадена на Коледа и се реализира под мотото " Ние сме с теб! " . Целта е да бъдат събрани средства за управлявания от БЧК: " Национален дарителски фонд за подкрепяне на децата-жертви на ПТП и техните фамилии ".

Годишно над 500 деца стават жертви на произшествия по пътищата на България, като доста от тях остават сираци. По данни на Министерството на вътрешните работи през 2021 година при произшествия по пътищата на България са ранени 968 деца. Повечето от тях се нуждаят от дълготрайно възобновяване и профилирани грижи, което постоянно е непостижимо за техните родители или настойници.

Тези деца получават помощ два пъти в годината от фонда, само че тя се оказва извънредно незадоволителна. В същото време, всяка година огромните български компании харчат стотици левове за рекламни материали, които изпращат в символ на почитание и с привет за Коледа на своите сътрудници. За втора поредна година българската петролна компания INSA OIL ще вложи тези средства в благотворителна акция и приканва своите сътрудници и всички, които желаят да се причислят, да създадат подаяние в Националния фонд. Миналата година INSA OIL напълно обнови дом за деца в неравностойно състояние в с. Зелениково, като подари средствата от рекламната си коледна акция и продължава да поддържа дома и децата.

Допълнително в границите на взаимната самодейност с Българския червен кръст тази година INSA OIL ще подари 100 000 лв. и за Националния дарителски фонд за поддръжка на деца потърпевши от ПТП.

Българската петролна компания INSA OIL и Българският червен кръст приканват всички компании, които имат предпочитание да вземат участие в благотворителната самодейност.

Номерът на сметката на фонда е :

IBAN: BG64UNCR 7630 1077 1341 33

BIC: UNCRBGSF

Банка: УниКредит Булбанк

Имената на всички донори ще бъдат оповестени на интернет страницата на INSA OIL и Български червен кръст по реда на постъпване на даренията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР